Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Western Digital представив накопичувач ємністю 368 ТБ у формі валізи

Компанія Western Digital оголосила про випуск нового SSD-накопичувача Ultrastar Transporter з вражаючою ємністю 368 ТБ, який оснащений портативним чохлом на колесах. Це дозволяє користувачам з легкістю транспортувати величезний об’єм даних.

Пристрій підтримує роботу з двома 12-ядерними процесорами Xeon 4310 та має 128 ГБ оперативної пам’яті RDIMM, що робить його ідеальним для використання як мережеве сховище. Усі дані зберігаються на SSD, доступних через інтерфейс NVMe, включаючи два завантажувальні накопичувачі.

Ultrastar Transporter був розроблений з урахуванням потреб користувачів у швидкому доступі до великої кількості даних у різних, зокрема, важкодоступних локаціях. Важливо відзначити, що пристрій має значний пік споживання енергії, досягаючи 1300 Вт, та важить близько 15 кг разом з чохлом, що робить його важким для повсякденного носіння.

Пристрій оснащений двома портами 200GbE (QSFP112) для швидкого підключення до мережі, портом 10GbE (RJ45), двома портами USB 3.0, одним COM-портом (DB9) та VGA портом.

Наразі ціна на Ultrastar Transporter не вказана, а також невідомі точні терміни початку продажів.

Джерело: https://t4.com.ua/
Автор: Андрій Неволін

Ви тут: Головна Новини сучасної науки Western Digital представив накопичувач ємністю 368 ТБ у формі валізи