Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Ubiquiti UniFi: Ваш шлях до бездоганного зв’язку

Застосування точок доступу ubiquti 

Компактний пристрій допомагає розширити зону покриття там, де це необхідно. Будь то приватний будинок, квартира чи офіс — точка доступу ubiquti стає продовженням мережі й дозволяє користувачам приєднуватися до неї, отримуючи якісне з’єднання. 

Ось лише кілька прикладів, де може бути використаний цей пристрій:

  • міські парки й містечка розваг;
  • торгівельні центри;
  • навчальні заклади;
  • аеропорти й вокзали;
  • медичні установи;
  • широкі території підприємств;
  • готелі тощо.

Таким чином область застосування такого обладнання практично необмежена. 

Що краще купити — точку доступу чи репітер?

Функції та призначення цих двох пристроїв мають деякі відмінності. 

Тоді як репітер підсилює сигнал, знижуючи при цьому швидкість передачі, wifi точки взагалі не впливають на сигнал. Завдяки приєднанню до роутера за допомогою дрота вони зберігають у тому числі й швидкість. При необхідності обидва пристрої можуть бути використані в одній мережі. 

Чим ubiquti заслужили популярність

Технічні характеристики точок доступу цього виробника дозволяють прокладати додаткові відгалуження мережі як у приміщенні, так і надворі. Завдяки високоякісним комплектуючим утворений зв’язок відрізняється стабільністю. 

Сумісність

Точка доступу ubiquti дозволяє приєднатися до інтернет-мережі за допомогою будь-якого гаджета. Ці пристрої сумісні з усіма сучасними протоколами передачі даних. Завдяки цим особливостям всім користувачам гарантовані стабільність та висока швидкість зв’язку.

Деякі моделі працюють у кількох частотних діапазонах. 

Простота монтажа

Щоб використовувати безпровідні точки доступу юбіквіті, не потрібна велика кількість кабелів. Навіть якщо в зоні розміщення немає розетки, на допомогу прийдуть моделі цього бренду, які підтримують технологію РоЕ. В цьому разі і живлення, і передача даних відбувається за допомогою одного кабелю. 

В асортименті компанії присутні різновиди точок доступу, що кріпляться на стіни чи на стелю. 

Зручність приєднання

Вагомою перевагою wifi точки UniFi є величезна кількість можливих одночасних приєднань — їх може бути більше, ніж 300. При цьому за допомогою кількох пристроїв створюється суцільне якісне покриття з роумінгом на великій території. Приєднавшись до однієї точки, користувач приєднується до всієї мережі. Перелаштування з однієї точки на іншу відбувається автоматично. Таким чином сигнал постійно залишається якісним. 

Універсальність

Точки доступу цього виробника випускаються для використання в різних умовах, у тому числі й поза стінами будівлі. Це значить, що зв’язок на вашій парковці, дитячому майданчику чи біля відкритого басейна буде не гірший, ніж у приміщенні. 

Для зовнішнього монтажу призначені моделі, які надійно захищені від ударів, дощу, морозу та сонячних променів спеціальними корпусами. 

Високі технічні можливості

  • Пропускна здатність моделей може перевищувати 4 Гбіт/с. 
  • Наявні USB-порт та Ethernet порти, що дають можливість підключення до провідної мережі. 
  • Всеспрямовані антени забезпечують широку площу покриття за умови мінімальної кількості пристроїв. 
  • Простий та зручний контроль виконується за допомогою додатку в телефоні.
  • Підтримка двох діапазонів частот для зон з великою кількістю підключень.

В інтернет-магазині EServer представлені більш ніж 60 моделей точок доступу ubiquti, що розроблені під різні потреби та запити користувачів. Зорієнтуватися в морі інформації вам допоможуть кваліфіковані консультанти, які щодня готові прийти покупцеві на допомогу. Ви можете просто подзвонити чи написати нам, і обраний вами товар уже за кілька днів буде на місці.

Джерело: https://t4.com.ua/
Автор: Андрій Неволін

Ви тут: Головна Новини сучасної науки Ubiquiti UniFi: Ваш шлях до бездоганного зв’язку