Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ЕЛЕКТРОВЕЛОСИПЕДИ - ЗІРКИ ВИСТАВКИ EUROBIKE У НІМЕЧЧИНІ

 

 

Електричні велосипеди набувають все більше популярності. Ця тенденція легко простежується на цьогорічній, 25-й, виставці двоколісних – Eurobike у Фрідріхсгафені, Німеччина.

 

Велосипеди, оснащені маленькими електричними моторами, завойовують нових прихильників і спонукають винахідників та виробників розвивати галузь. Електровелосипеди дедалі частіше оснащені оригінальними інженерними та технологічними рішеннями.

Маркус Фрітш, Velobiz:

Ми бачимо все частіше, що електро велосипед займає все більше простору у житті велосипедиста. Можна знайти чудові велосипеди для транспортування речей. Наприклад, вони чудово підходять для родинних покупок. Однак найбільш вражає зараз тема електричного гірського велосипеда, спортивного ровера, який може стати у нагоді під час подорожей горами. Загалом з‘явилося чимало нових спортивних моделей, спортивний напрямок електричного велосипеда розвивається.”

Облаштовуйтесь зручно і насолоджуйтесь прогулянкою з E-Trike. Ця модель німецького виробника Velotechnik обладнана новою системою автоматичного перемикання.

Портативний електровелосипед, який складається, – довгоочікувана пропозиція для багатьох покупців. Модель, оснащена двигуном від Bosch із батареєю на 300 Ватт. Тайванський виробник Tern стверджує, що це це – найкомпактніша модель такого типу велосипедів.

Німецький виробник Maxx Bikes завойовує клієнта завдяки індивідуальному підходу до створення велосипедів на замовлення, воно можливе й онлайн.

Уве Маттіес, Maxx Bikes:

За 2,500 тисяч євро, що відповідає наявній ціновій ситуації із електровелосипедами, наш клієнт зможе втілити свої індивідуальні побажання.”

Загалом товар на заході Eurobike представляють 1350 учасників з 48 країн. Вони пропонують останні моделі велосипедів, одяг та пристрої для велоспорту. Продумані всі деталі – змінні сидіння, дзвіночки із симпатичним дизайном, системи освітлення для безпечної подорожі вночі.

 

Ви тут: Головна Новини сучасної науки ЕЛЕКТРОВЕЛОСИПЕДИ - ЗІРКИ ВИСТАВКИ EUROBIKE У НІМЕЧЧИНІ