Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ПЕРЕМОГА У КОНКУРСІ ERASMUS+ The Capacity Building in Higher Education

Шановна спільнота факультету фізики, математики та інформатики.

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини вперше отримав перемогу в конкурсі ERASMUS+ The Capacity Building in Higher Education (CBHE).  CBHE (Розбудова потенціалу у сфері вищої освіти) підтримує проекти міжнародного співробітництва, засновані на багатосторонньому партнерстві між організаціями, які працюють у сфері вищої освіти.

Наш факультет є ініціатором написання, а тепер координатором проєкту «Comprehensive Introduction of Augmented and Alternative Communication Methodology into the Ukrainian System of Education» (AMUSE), що має на меті налагодити активну співпрацю між українськими та європейськими закладами вищої освіти у сфері інклюзивної освіти. Проект забезпечить підготовку та підвищення кваліфікації викладачів методологією альтернативної та додаткової комунікації (АДК), необхідної для успішного навчання дітей з особливими освітніми потребами.

Щиро дякуємо кожному члену Консорціуму за активну та плідну роботу під час підготовки проєктної заявки. Ми цінуємо вклад кожного із Вас. Особлива подяка Oleksandrі Golovko із University of Tartu за цінні поради та настанови при написанні проєктної заявки! Дякуємо за підтримку National Erasmus+ Office in Ukraine!

Попереду – кропітка робота та активна взаємодія у межах реалізації проєкту! Працюємо разом та наближаємо Перемогу, міцно тримаємо стрій задля реалізації спільної мети.

Ви тут: Головна Новини та події ПЕРЕМОГА У КОНКУРСІ ERASMUS+ The Capacity Building in Higher Education