Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Відбувся круглий стіл «Надання освітніх та соціальних послуги дітям з особливими освітніми потребами в закладах освіти»

19 червня 2024 року на базі факультету фізики, математики та інформатики відбувся круглий стіл «Надання освітніх та соціальних послуги дітям з особливими освітніми потребами в закладах освіти». співорганізаторами якого стали ГО «ЧЕРКАЩАНИ УМАНЩИНИ», ГО «Одеська обласна організація медико-психологічно-педагогічної допомоги» «Здорове суспільство» та Асоціація «Говорити без слів» ISAAC (Республіка Польща).

У роботі круглого столу взяли участь представники державного та громадського сектору, які зацікавленні в підвищенні надання якості освітніх та соціальних послуг дітям з особливими освітніми потребами у відповідності до кращих європейських практик, а також представники Республіка Польща.

До учасників з вітальним словом звернулася кандидат педагогічних наук, доцент, декан факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Тетяна МАХОМЕТА, доктор педагогічних наук, професор, декан факультету соціальної та психологічної освіти, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Оксана КРАВЧЕНКО, голова ГО «ЧЕРКАЩАНИ УМАНЩИНИ»,  депутат Паланської сільської ради Черкаської області Петро ШАПОВАЛ, представник Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю в Черкаській обласній державній адміністрації Наталія КАПУСТЯН та президент асоціації «Говорити без слів» - ISAAC (Польща) Агнешка ПІЛЬХ. 

Особливої уваги присутніх зацікавили доповіді виступаючих з представленням результатів відвідування Республіки Польща, щодо надання освітніх та соціальних послуг дітям з ООП та їх родинам у Республіці Польща.

 

Ви тут: Головна Новини та події Відбувся круглий стіл «Надання освітніх та соціальних послуги дітям з особливими освітніми потребами в закладах освіти»