Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Звітна конференція з навчальної (педагогічної) практики для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу, ІІ курсу

19 квітня 2024 року відбулася звітна конференція з навчальної (педагогічної) практики для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу, ІІ курсу (термін навч.  2р.10м.) ОС «бакалавр» денної форми навчання, які навчаються за освітніми програмами Середня освіта (Математика. Інформатика), Середня освіта (Інформатика), Середня освіта (Фізика. Інформатика).

В ході конференції були заслухані звіти студентів.  Здобувачі освіти успішно виконали всі завдання практики, зокрема ознайомилися з умовами організації та здійснення освітньої діяльності в ЗЗСО, що сприяє успішній адаптації студентів до майбутньої професійної діяльності; відвідали уроки, позаурочні виховні заходи та взяли участь у їхньому обговоренні; провели ранкові зустрічі, виховні заходи тощо.

Керівники груп та методисти від випускових кафедр поділились враженнями про проходження навчальної педагогічної практики та надали високу оцінку виконанню завдань практики студентами.

Загалом конференція пройшла в позитивному настрої, першим досвідом, якого набули студенти задоволені, проблемні місця у фаховій підготовці та перспективи вдосконалення визначили.

Бажаємо нашим студентам подальшого професійного зросту!

 

Ви тут: Головна Новини та події Звітна конференція з навчальної (педагогічної) практики для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу, ІІ курсу