Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Фізика як вона є

3 березня відбувся улюблений студентами фізичний КВК на тему «Фізика як вона є», в якому взяли участь команди 1 курсу «Криза класичної фізики», 2 курсу «Юні знавці фізики», 3 курсу «Протони».

В першому конкурсі «Візитка» команди яскраво представили свої команди. В ході змагання явно лідирували команди III курсу «Протони» та I курсу -  «Криза класичної фізики». Другим конкурсом традиційно була розминка, під час якої команди здивували нас своїм неповторним гумором. Під час третього конкурсу честь команди відстоювали капітани, які достойно виконали це нелегке випробування. І останній конкурс – найочікуваніший. Це було домашнє завдання на тему «Фізико-математичний факультет». Неймовірно цікавим та дотепним  був виступ команди III курсу «Протони», у вигляді відео.

Не менш дотепними та цікавими були виступи інших команд. Публіка та вболівальники були щедрі на оплески. В кінці свята всі аплодували стоячи нашим учасникам.

По оголошенню журі, перемогли наймолодші учасники КВК - I курсу «Криза класичної фізики», які полонили глядачів своїми яскравими образами, дотепним інтелектуальним гумором. Варто відзначити і команду III курсу, вони, як завжди, показали вищий клас та авторитет. А команда   II курсу, взагалі, показала героїзм. Вони захищали честь II курсу в складі трьох студентів. Їхні виступи також порадували глядачів.


Тому, незважаючи на стереотипи, ми вкотре довели, що наші студенти вміють не тільки формули й закони вивчати, а ще й дотепно жартувати, використовуючи при цьому неабиякий креатив, творчість та розум.


Дорогі наші студенти, весь педагогічний колектив дякує вам за незабутні емоції і гарний настрій. Ми вами пишаємося.

        

Ви тут: Головна Новини та події Фізика як вона є