Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

29 березня 2024 року відбулася настановча конференція для здобувачів вищої освіти І курсу освітнього ступеня «Магістр» факультету фізики, математики та інформатики, які навчаються за освітніми програмами: Середня освіта (Інформатика), Середня освіта (Математика. Інформатика), Середня освіта (Фізика. Інформатика) та Середня освіта (Природничі науки).

Конференцію відкрила заступник декана з практичної підготовки студентів Дарія ВОЗНОСИМЕНКО, яка привітала студентів та ознайомила із терміном проходження практики, базами практики, метою та завданнями практики.

В ході конференції відбулася зустріч здобувачів вищої освіти із керівниками практики та методистами Іриною ДЗЮБЕНКО, Сергієм ТЕРЕЩУКОМ, Галиною ІЩЕНКО, Світланою ГРУННИК, Лесею ПАРШУКОВОЮ, Сергієм ПАРШУКОВИМ.

Ряд порад, настанов, побажань студенти почули від керівників практики та методистів, одержали відповіді на поставлені питання. Були визначені особливості та окреслені конкретні завдання даного виду практики, надані вимоги до оформлення звітної документації, оголошені критерії оцінювання.

Бажаємо магістрантам вдалого проходження практики та розкриття творчого потенціалу! Мирного неба і Перемоги Всім нам!

 

Ви тут: Головна Новини та події НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ