Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Міжнародна академічна мобільність

20 березня 2024 року у змішаному форматі відбулась зустріч здобувачів освіти та викладачів факультету з Катериною Ільніцькою, начальником відділу міжнародних зв’язків університету, щодо можливостей стажування та навчання за кордоном. На зустрічі були присутні Тетяна Махомета, декан факультету фізики, математики та інформатики, і Віра Колмакова, заступник декана з міжнародної діяльності.

Катерина Ільніцька детально розповіла про види академічної мобільності, про партнерські угоди та актуальні пропозиції університетів-партнерів. Доповідач надала вичерпну інформацію щодо існуючих програм, вимог до претендентів та пакету документів, розповіла про програми і проєкти FULBRIGHT Ukraine, DAAD, NAWA, Erasmus+UA, вказала на сторінки сайтів з відповідною інформацією.

Свої враження, щодо участі у літніх школах та міжнародних стажуваннях, розповіли здобувачі освіти Богдана Семко, ОП Середня освіта (Фізика. Інформатика), Каріна Білик, ОП Середня освіта (Природничі науки), Тетяна Ісько, ОП Середня освіта (Математика. Інформатика), та Владислав Савранчук, ОП Середня освіта (Інформатика).

Дякуємо відділу міжнародних зв’язків університету за плідну співпрацю.

 

Ви тут: Головна Новини та події Міжнародна академічна мобільність