Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Змагання інтелектуалів фізмату

В рамках тижня фізики відбулась інтелектуальна гра «Брейн-ринг» між студентами перших-четвертих курсів та гра «ЩО? ДЕ? КОЛИ?» між збірною кращих студентів фізико-математичного факультету та викладачами кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання.


Участь у грі брали чотири команди, по шість учасників у кожній, які шляхом жеребкування визначили, як проводитимуться етапи змагання. Для гри були запропоновані цікаві та неординарні запитання з фізики. Запитання були підготовлені на розвиток логічного мислення та були дуже цікавими не тільки для тих хто змагався, а й для аудиторії студентів.

Учасники активно обговорювали запитання, давали цікаві та неоднозначні відповіді. Під час першого етапу гри перемогли команди третього та другого курсів. У фіналі перемогу отримала команда третього курсу, випередивши команду другого лише на кілька балів. 

Про глядачів також не забували, у перервах проводилася реклама, представлена студентами, які вболівали за свої команди.


Після цього збірна команда студентів І-IV курсів і команда викладачів кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання взяли участь у грі «ЩО? ДЕ? КОЛИ?». Ця гра є дуже захоплюючою для студентів, оскільки вони змагаються із своїми наставниками. Перемогу отримала збірна команда студентів. Але, як зазначила  викладач фізики Діхтяренко Юлія Володимирівна,  це  є не поразкою для викладачів, а навпаки великою перемогою. Адже ми гордимося  такими розумними, кмітливими, ерудованими студентами, які отримують у нашому вузі такі ґрунтовні знання з точних дисциплін.


Ви тут: Головна Новини та події Змагання інтелектуалів фізмату