Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ВІДБУЛАСЬ ІНТЕРАКТИВНА ПОДОРОЖ ЩОДО СОНЯЧНИХ ПАНЕЛЕЙ ТА ЗАРЯДНОЇ СТАНЦІЇ

14 та 19 березня 2024 року студенти факультету фізики, математики та інформатики ОПП «Середня освіта (Інформатика)» Владислав ЯМКОВЕНКО та Дмитро БУРЛАКОВ у складі команди «Творці майбутнього» провели інтерактивну подорож стінами університету для демонстрації роботи сонячних панелей та зарядної станції.

Учасники подорожі мали можливість не лише дізнатися більше про зелену енергію, але й взяти участь у різноманітних вправах та завданнях, які допоможуть краще зрозуміти та оцінити важливість альтернативних джерел енергії. Метою подорожі були не лише веселощі, а й навчання та спільна робота над збереженням нашої планети.

На початку подорожі організатори провели інтерактивну вікторину за допомогою сервісу Kahoot!, де зустрічались питання про Charging Station та альтернативні джерела енергії. Потім учасники пройшли на галявину, де Владислав й Дмитро більш детально ознайомили студентів як працює сонячна панель із зарядною станцією від сонячних променів та розповіли про їхні технічні характеристики. Наступною станцією подорожі стала «Charging Station», що знаходиться у читальному залі № 3 ФФМІ. На цій станції ведучі об’єднали учасників подорожі  в 2 команди та дали завдання створити плакати, які будуть закликати людей до використання Charging Station та альтернативних джерел енергії.

Після цікавої подорожі команда «Творці майбутнього» запросила учасників на каву-брейк.

Дякуємо команді, зокрема Владиславу ЯМКОВЕНКУ, Юлії ЗІНЧЕНКО, Дмитру БУРЛАКОВУ, Богдані СЕМКО й Владиславу ЗАЙЦЮ за цікаві інтерактиви та усвідомлення того, що спільно ми можемо зробити багато для нашого майбутнього!

 

* Проєкт «Charging Station» створений в межах програми UPSHIFT, яку в Черкаській області реалізує ГО «Слов'янський культурний центр «Задзеркалля»», за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Японії.

 

#GreenEnergyRevolution#ChargingStation#ТворціМайбутнього#університет#УДПУ#ФФМІ#сонячнаенергія


Ви тут: Головна Новини та події ВІДБУЛАСЬ ІНТЕРАКТИВНА ПОДОРОЖ ЩОДО СОНЯЧНИХ ПАНЕЛЕЙ ТА ЗАРЯДНОЇ СТАНЦІЇ