Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ «ЗЕЛЕНА ЕНЕРГІЯ: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

12 березня 2024 року команда «Творці майбутнього» організувала круглий стіл на тему «Зелена енергія: сучасні тенденції та перспективи», котрий створений у межах програми UPSHIFT, яку в Черкаській області реалізовує ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля»» за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Японії.

До участі в обговоренні були запрошені представники Ради молодих науковців та студентське наукове товариство факультету фізики, математики та інформатики. З вітальним словом до учасників круглого столу звернулась Голова ради молодих науковців, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Ірина ТЯГАЙ.

Протягом круглого столу кожен доповідач висвітлив свою тему та розповів про важливі аспекти «зеленої» енергії в світі та Україні:

  • «Глобальні тренди у сфері «зеленої» енергії» – викладач кафедри інформатики і ІКТ, секретар Ради молодих науковців ФФМІ Любов ТІТОВА.
  • «Фактори впливу на розвиток «зеленої» енергетики в світі» – викладач кафедри інформатики і ІКТ, заступник голови Ради молодих науковців ФФМІ Інна КРИВОРУЧКО.
  • «Що залишилось від «зеленої» енергетики в Україні?» – Голова студентського наукового товариства, здобувачка освіти III курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) Тетяна  ІСЬКО.
  • «Зелена енергетика та фінансування» – учасник команди «Творці майбутнього»,здобувач освіти II курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика) Дмитро БУРЛАКОВ.
  • «Стратегія розвитку «зеленої» енергетики в Україні» – здобувач освіти І курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика) Дмитро КУЛЄША.
  • «Зелена енергетика та національна безпека: як зменшити енергетичну залежність від росії» – учасник команди «Творці майбутнього», здобувач освіти II курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика) Владислав ЗАЄЦЬ.
  • «Зелена трансформація міст» – здобувач освіти II курсу  ОС «Бакалавр» спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика) Сергій Климчук.
  • «Зелена енергетика та кліматичні зміни» – здобувач освіти II курсу  ОС «Бакалавр» спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика) Максим МАЛІЦЬКИЙ.
  • «Зелена енергетика як фактор економічного розвитку та соціальної відповідальності бізнесу» – здобувачка освіти II курсу,  ОС «Бакалавр» спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) Марина МАНЗЮК.
  • «Виклики та можливості для встановлення відновлювальних джерел енергії для власного споживання» – здобувач освіти II курсу  ОС «Бакалавр» спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) Сергій КУЛІШ.
  • «Інноваційні технології та рішення для підвищення енергоефективності та електрифікації промисловості» – здобувачка освіти II курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) Анастасія ГРУШОВА.

Після завершення заходу учасників було запрошено на каву-брейк, де вони продовжили обговорення у неформальній атмосфері, а також отримали брендовану продукцію команди «Творці майбутнього».

Дякуємо доповідачам та учасникам круглого столу за активне різностороннє обговорення такої важливої теми, адже це не лише майбутнє, а й наша реальність!

 

#GreenEnergyRevolution #ChargingStation #ТворціМайбутнього #університет#УДПУ#ФФМІ #сонячнаенергія


Ви тут: Головна Новини та події ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ «ЗЕЛЕНА ЕНЕРГІЯ: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»