Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

СТУДЕНТИ ФФМІ ОТРИМАЛИ ПОДАРУНКИ ВІД СВЯТОГО МИКОЛАЯ

День святого Миколая – одне з найулюбленіших свят серед дітей України, адже у цей день вони отримують різноманітні подарунки.

Для того, щоб студенти відчули атмосферу свята доц. Тетяна МАХОМЕТА – декан факультету, привітала всіх студентів з Днем святого Миколая, а також з Днем Збройних Сил України. Побажала міцного здоров’я, мирного неба, сил, енергії, натхнення та реалізації всіх задуманих планів. Заступник декана з навчальної роботи, доц. Ірина ТЯГАЙ приєдналась до привітань й побажала щасливого Дня Святого Миколая та миру в кожній домівці

Вважається, що якщо на Миколая дитина знайде під подушкою подарунок, то вона буде щасливою весь рік. Оскільки студенти факультету фізики, математики та інформатики були чемними протягом року, тому Тетяна Миколаївна запросила Святого Миколая на факультет, який поспілкувався зі студентами та частував їх солодощами.

Також напередодні свята студрада ФФМІ між студентами провела таємного Миколайчика (різдвяний анонімний обмін подарунками), а вже сьогодні всі отримали цікаві подаруночки.

Отож, нехай у цей день ваші серця будуть сповнені любові, добра і світла. Нехай Святий Миколай виконає всі ваші мрії і бажання. Бажаємо кожному здоров’я, щастя, радості і благополуччя!

 

Ви тут: Головна Новини та події СТУДЕНТИ ФФМІ ОТРИМАЛИ ПОДАРУНКИ ВІД СВЯТОГО МИКОЛАЯ