Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Університетський День відкритих дверей

Сьогодні, 24 січня, Уманський державний педагогічний університет провів традиційний День відкритих дверей. Університет гостинно приймав у своїх стінах всіх бажаючих познайомитися з навчальним закладом.

У цей день абітурієнти і їхні батьки змогли особисто поспілкувалися з викладачами, методистами та керівництвом Університету, інститутів та факультетів, розпитати їх про умови та вимоги до навчання, а також познайомитися з матеріально-технічною та науково-методичною базою: на власні очі побачити навчальні корпуси, комп’ютерні класи, аудиторії, спортивні майданчики та тренажерні зали.

День відкритих дверей, не дивлячись на суворі погодні умови (-15 градусів морозу), був достатньо насичений. Як наслідок фізико-математичний факультет відвідали близько 80 учнів з 5 областей України.

Під час зустрічі з абітурієнтами було проведено інструктаж по створенню реєстраційних документів для ЗНО і наголошено, що всі бажаючі можуть отримати допомогу або консультацію за адресою вул. Садова 2, аудиторія 202.

Майбутні студенти фізико-математичного факультету мали можливість переконатися, що в процесі навчання на факультеті вони зможуть засвоїти фундаментальний цикл фізико-математичних, гуманітарних і соціально-економічних дисциплін, отримати сучасні знання з цілого ряду практично-орієнтованих предметів, зокрема, педагогіки, психології, інформатики та програмування та методик за професійним спрямуваннямі інших. І найголовніше, на факультеті студенти вчаться застосовувати набуті знання для досягнення як власного, так і суспільного добробуту.

Автор статті: Ткаченко І.А.
Фото: Паршуков С.В.

Ви тут: Головна Новини та події Університетський День відкритих дверей