Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ТА НАУКОВОЇ СПІЛЬНОТИ

29 листопада 2022 року на кафедрі інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій відбувся міжкафедральний науково-методичний семінар «Академічна доброчесність учасників освітнього процесу та наукової спільноти».

 Питання дотримання академічної доброчесності в освітньому просторі є важливим та актуальним у сучасному цивілізованому суспільстві. Доброчесність у навчальній діяльності – це, передусім, повага до себе та до інших учасників освітнього процесу, вона свідчить про стійкість характеру та послідовність морального образу особистості.

Під час семінару викладачі кафедри інформатики і ІКТ Марія МЕДВЕДЄВА та Любов ТІТОВА ознайомили учасників із поняттям «академічна доброчесність», розповіли у чому полягає її дотримання викладачами та здобувачами, основні види порушень академічної доброчесності та застерегли всіх від недоброчесності, наголошуючи на відповідальності, яка їх чекає.

Семінар відбувся у змішаному форматі, активну участь взяли як викладачі, так і здобувачі освіти факультету фізики, математики та інформатики.

Щиро сподіваємось, що усі учасники освітнього процесу дотримуватимуться академічної доброчесності у своїй навчальній, науковій та творчій діяльності!


Ви тут: Головна Новини та події АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ТА НАУКОВОЇ СПІЛЬНОТИ