Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ ФФМІ

Студентська рада факультету фізики, математики та інформатикице команда. Команда студентів об’єднаних спільною метою, роботою, ідеєю, бажаннями. Це розумні, відповідальні, організовані, цілеспрямовані, веселі студенти, які хочуть і можуть урізноманітнити навчальні будні різними заходами.

23 вересня 2022 року відбулося онлайн-засідання Студентської ради на чолі з заступником декана з виховної роботи Інною КРИВОРУЧКО. Інна Ігорівна показала на сайті факультету сектори у складі яких функціонує студрада:  культурно-просвітницький сектор, науковий сектор, спортивно-оздоровчий сектор, прес-центр, волонтерський сектор, соціально-побутовий сектор та охарактеризувала їх.

Віце-студдекан Юлія ЗІНЧЕНКО ознайомила першокурсників з Положенням про студентське самоврядування, формами проведення заходів у дистанційному та очному режимах (фото- та відеофлешмоби, круглі столи, селфі-акції, години спілкування і т.д.), особливостями студентського життя на факультеті загалом.

Активістка студради Катерина ДЕНИСЮК розповілапро свої незабутні студентські роки та поділилась враженнями від участі в різних заходах, а саме: Фестивалях педагогічної майстерності, Лізі сміху, Студентській весні, Всеукраїнському фестивалі «UkraineSportFest», Всеукраїнському студентському форумі «Студентство – авангард державотворення», Всеукраїнському Фестивалі-конкурсі «Ліга педагогів» тощо. Катерина порекомендувала обов’язково спробувати себе у ролі педагога-організатора в дитячих таборах, адже це дуже хороший досвід у спілкуванні з дітьми.

Голова Студентського наукового товариства (СНТ) Марина НЕФЕДОВА аргументувала важливість участі в наукових заходах: написання тез та статтей, участь у конкурсах студентських наукових робіт, олімпіадах тощо.

Вітаємо першокурсників у лавах студентської ради ФФМІ, адже разом із вами прийшли нові погляди, нові ідеї, нові можливості. Бажаємо кожному досягти успіху, працювати і отримувати від цього задоволення. Бажаємо вчитися та крокувати в ногу з часом.

Разом ми докладемо максимум зусиль, аби цей навчальний рік був продуктивним і цікавим!

 

Ви тут: Головна Новини та події ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ ФФМІ