Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ОС «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР» ТА «БАКАЛАВР»

Традиційно, перед початком практичної підготовки, на факультеті фізики, математики та інформатики, проводяться зустрічі із здобувачами вищої освіти.

11 лютого 2022 року на платформі Google Meet проведено настановчу конференцію для здобувачів вищої освіти ІІ курсу освітнього ступеня «молодший бакалавр» ОП Середня освіта (Природничі науки) та ІV курсу освітнього ступеня «бакалавр» ОП: Середня освіта (Математика), Середня освіта (Природничі науки).

Зі вступним словом до учасників конференції звернулась декан факультету, доцент Тетяна Махомета, яка висловила сподівання, що студенти зуміють закріпити теоретичні знання на практиці, відчують переваги обраної професії та радість від спілкування з дітьми.

В ході конференції керівники груп Оксана Гнатюк, Дарія  Возносименко, Марина Декарчук та методист з педагогіки Ірина Дзюбенко розповіли студентам про особливості виробничої практики, надали методичні поради щодо організації кожного виду діяльності під час проходження практики, ознайомили з вимогами до оформлення звітної документації та критеріями оцінювання.

Бажаємо нашим студентам професійних успіхів,  приємних вражень від  практичної діяльності та  успішного проходження практики!

 

Ви тут: Головна Новини та події НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ОС «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР» ТА «БАКАЛАВР»