Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Гаряча пора або як студенти завершують навчальний семестр


Якщо Ви поки ще не студент, то Ви могли б подумати, що навчання в університеті –простіше-простого. Це не зовсім так.  Загалом, студентські роки – роки пошуку самого себе. Ось чому у нас студентів таке насичене життя.

Але це так, ліричний відступ. Він був зроблений для того, щоб підвести Вас до найголовнішої події в житті студента – до завершення навчального семестру.

Кінець навчального року – це відрізок часу, коли у студентів перевіряють знання пройденого матеріалу за півроку. Простіше сказати, це найінтенсивніший і найнапруженіший час в розмірених буднях веселого життя студента. Від того, як Ви працювали на лекціях і семінарах протягом усього семестру, залежить Ваша підсумкова оцінка на іспиті. Також, не забувайте, що участь у різних позанавчальних заходах, наукових секціях і спортивних змаганнях також йде Вам на користь. 


На сьогодні студенти мають всі можливості для успішного навчання, використовуючи елементи дистанційного навчання. Так в університеті успішно використовується модульне об'єктно-орієнтоване динамічне навчальне середовище, яке може використовуватися як платформа для електронного, в тому числі дистанційного навчання– Moodlе, що орієнтована насамперед на організацію роботи між викладачем та студентом і сприяє їх дистанційній взаємодії.

Ткачук Альона – студентка 52 групи

Ви тут: Головна Новини та події Гаряча пора або як студенти завершують навчальний семестр