Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Зустріч зі здобувачами вищої освіти ІІ-ІІІ курсів заочної форми навчання

11 лютого 2022 року на факультеті фізики, математики та інформатики відбулася зустріч зі здобувачами вищої освіти ІІ – ІІІ курсів заочної форми навчання.

 Зі вступним словом виступила декан факультету, доц. Тетяна Махомета, яка познайомила студентів із специфікою та основними питаннями організації освітнього процесу на період заліково-екзаменаційної сесії. Також акцентувала увагу присутніх на формах організації і реалізації освітнього процесу, за якою його учасники (об’єкт і суб’єкт навчання) здійснюють навчальну взаємодію принципово і переважно екстериторіально (тобто, на відстані, яка не дозволяє і не передбачає безпосередню навчальну взаємодію учасників віч-на-віч, коли вони територіально знаходяться поза межами закладу освіти та їх особиста присутність в аудиторіях не є обов’язковою).

Тетяна Махомета наголосила, що викладачі оволоділи специфікою Інтернет-навчання, що базується на телекомунікаційних технологіях, Інтернет-ресурсах і послугах, та використовують всі можливі інструменти навчання та спілкування на відстані (платформу Moodle, GoogleMeet, електронну пошту, Viber, форуми, відеоконференції, чати (текстові, голосові, аудіо та відео чати), блоги, відео, текстову та графічну інформацію тощо), тому жодних перешкод для здійснення якісного освітнього процесу немає.

На зустрічі також були присутні викладачі кафедр факультету, які побажали плідної праці та успіхів в оволодінні знаннями!

 

Ви тут: Головна Новини та події Зустріч зі здобувачами вищої освіти ІІ-ІІІ курсів заочної форми навчання