Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Стартувала чергова сесія курсів підвищення кваліфікації на факультеті фізики, математики та інформатики

7 лютого 2022 року на факультеті фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини стартувала чергова сесія курсів підвищення кваліфікації для педагогічних працівників закладів освіти за 30 годинною програмою зі спеціальностей 014 Середня освіта (Фізика), 014 Середня освіта (Математика); 014 Середня освіта (Інформатика). Для проведення навчальних занять залучені провідні науково-педагогічні працівники факультету: доктор педагогічних наук, доцент,  професор кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук Сергій Терещук, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри вищої математики та методик навчання математики Людмила Благодир, викладач кафедри інформатики і ІКТ Інна Криворучко.

 Виклики 2021/2022 навчального року модифікують традиційну форму робити курсів із очної на дистанційну, проте, якість курсів від того не нівелюється. Навпаки, освітні послуги реалізуються через платформу GoogleMeet та GoogleClassroom, що зайвий раз доводить, що сучасний вчитель – мобільний, обізнаний, креативний, здатний навчати та навчатися незалежно від обставин.

 

Бажаємо успіхів!

 

Ви тут: Головна Новини та події Стартувала чергова сесія курсів підвищення кваліфікації на факультеті фізики, математики та інформатики