Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ, СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ТА ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ!

Офіційний центр реєстрації КРЦОЯО Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини інформує, що з 1 лютого до 9  березня триватиме реєстрація для участі у ЗНО 2022. Адміністрації закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 1 березня 2022 року.

 Для реєстрації необхідно підготувати:

  • копію паспорта/ID-картки;
  • 1 фото розміром 3х4 (із зображенням, що відповідає досягнутому віку).

У разі необхідності також підготуйте медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження ЗНО за формою первинної облікової документації № 086-3/о «Медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання» (Наказ МОН та МОЗ України «Деякі питання участі в зовнішньому незалежному оцінюванні та вступних іспитах осіб, які мають певні захворювання та/або патологічні стани, інвалідність» № 1027/900 від 29.08.2016 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1707-16#Text ).

Вступники, які вже отримали атестат/свідоцтво про повну загальну середню освіту готують такі документи:

  • копію паспорта/ ID -картки;
  • копію атестата/свідоцтва про ПЗСО;
  • 1 фото розміром 3х4 (із зображенням, що відповідає досягнутому віку).

Кожен учасник має право скласти тести не більше як із 5-ти навчальних предметів. Участь в основній сесії ЗНО є безкоштовною.

Також, учасник, який бажає скласти понад п’ять навчальних предметів, зможе зробити це за кошти фізичних і юридичних осіб:

  • іноземна мова (англійська, німецька, іспанська або французька) – 789 грн.;
  • інший навчальний предмет (історія України, географія, фізика, хімія чи біологія) – 354 грн.

За допомогою у реєстрації на ДПА у формі ЗНО та ЗНО звертайтесь до офіційного центру реєстрації УДПУ імені Павла Тичини, який знаходиться за адресою: вул. Садова, 2, м. Умань (старий корпус УДПУ, каб. 208).

Тел. для довідок: 096-033-96-33; 063-149-79-88

Ви тут: Головна Новини та події ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ, СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ТА ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ!