Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

проведено настановчу конференцію для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу освітнього ступеня «бакалавр»

28 січня на платформі Google Meet проведено настановчу конференцію для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу освітнього ступеня «бакалавр» повного та скороченого термінів навчання, які здобувають вищу освіту за освітніми програмами: Середня освіта (Фізика), Середня освіта (Математика. Інформатика), Середня освіта (Інформатика) та Середня освіта (Фізика. Інформатика), здобувачів вищої освіти ІІ курсу освітнього ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньою програмою: Середня освіта (Природничі науки) заочної форми навчання.

Розпочала зустріч заступник декана з практичної підготовки Дарія Возносименко, в своєму вступному слові вона охарактеризувала зміст кожного виду практики та сформулювала аспекти очікуваного практичного досвіду студентів.

Також в ході конференції керівники груп Оксана Гнатюк, Володимир Миколайко, Людмила Благодир, Леся Паршукова, Марина Декарчук, Катерина Ільніцька, Яна Папакіна та методисти надали повну інформацію про завдання практики, звітну документацію та інтернет-ресурси де можна з представленою інформацією ознайомитись (зокрема на платформі Moodle).

Загалом тривала зустріч пройшла у робочій, творчій атмосфері. На закінчення конференції відбувся обмін побажаннями міцного здоров’я, успіху та творчої наснаги.

 

Ви тут: Головна Новини та події проведено настановчу конференцію для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу освітнього ступеня «бакалавр»