Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ВІДБУВСЯ СЕМІНАР-ТРЕНІНГ «ФОРМУВАННЯ КРЕАТИВНОГО МИСЛЕННЯ УЧНІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ»

Відповідно до плану діяльності Центру новітніх освітніх технологій «USPU ECOSYSTEM», на факультеті фізики, математики та інформатики 17 грудня відбувся семінар-тренінг для вчителів математики «Формування креативного мислення учнів у процесі навчання математики», який було проведено Дариною Васильєвою, кандидатом педагогічних наук, старшим науковим співробітником відділу математичної та інформатичної освіти Інституту педагогіки НАПН України, доцентом кафедри вищої математики та методики навчання математики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Учасниками семінару-тренінгу стали вчителі математики закладів загальної середньої освіти, науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти та студенти. Під час заходу Дарина Васильєва ознайомила учасників з особливостями формування креативного мислення учнів у процесі навчання математики, а саме: оптимальними формами роботи; найефективнішими методами та технологіями навчання; прикладами завдань, які сприяють формуванню креативного мислення тощо. Учасників семінару було залучено до роботи в малих групах у сесійних залах, завдяки можливостям платформи Zoom. Така активна форма роботи сприяла обміну думками учасників щодо проблем формування креативного мислення учнів та можливих шляхів їх вирішення.

Захід пройшов у дружній атмосфері, де кожен учасник мав змогу проявити себе. Щиро вдячні Дарині Васильєвій за цікавий та інформаційно насичений захід!

 

Ви тут: Головна Новини та події ВІДБУВСЯ СЕМІНАР-ТРЕНІНГ «ФОРМУВАННЯ КРЕАТИВНОГО МИСЛЕННЯ УЧНІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ»