Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Участь у міжнародній інтернет-конференції наших студентів

8 грудня 2021 року студенти IV курсу спеціальності Середня освіта (Інформатика) – Роман ДІДЕНКО, Андрій РОЖАНСЬКИЙ та Леон РОКОЧУК взяли участь у роботі ХІ Міжнародної інтернет-конференції молодих учених і студентів «Глухівські наукові читання – 2021. Актуальні питання суспільних та гуманітарних наук».

Робота конференції була організована у дистанційному форматі засобами Google Meet.

З вітальним словом до учасників конференції звернулась голова Ради Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка Анастасія ПОЛЯКОВА та голова Ради молодих учених Бердянського державного педагогічного університету Анастасія ПОПОВА.

Конференція проходила за 16 науковими напрямами. Наші студенти взяли участь у роботі за двома науковими напрямами: «Секція 2. Інформаційні технології в освіті, науці і техніці» (Андрій РОЖАНСЬКИЙ, Роман ДІДЕНКО) та «Секція 7. Педагогіка: теорія та практика» (Леон РОКОЧУК). Студенти представили свої наукові здобутки, які були отримані в межах написання курсової роботи з методики навчання інформатики (науковий керівник: доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри інформатики і ІКТ Галина ТКАЧУК). Результат наукової роботи студентів опубліковано у збірці тез конференції:

1) Діденко Р.І. Організація навчальної діяльності учнів засобами moodle в умовах дистанційного навчання. Глухівські наукові читання – 2021. Актуальні питання суспільних та гуманітарних наук: ХІ Міжнародна інтернет-конференція молодих учених і студентів, м.Глухів, 8-10 грудня 2021 року. Глухів. 2021.С.29-30.

2) Рожанський А.О. Тестування як форма контролю якості знань учнів на заняттях з інформатики. Глухівські наукові читання – 2021. Актуальні питання суспільних та гуманітарних наук: ХІ Міжнародна інтернет-конференція молодих учених і студентів, м.Глухів, 8-10 грудня 2021 року. Глухів. 2021.С.38-40.

3) Рокочук Л.Р. Ігрові технології навчання як ефективна форма організації навчальної діяльності учнів при вивченні інформатики. Глухівські наукові читання – 2021. Актуальні питання суспільних та гуманітарних наук: ХІ Міжнародна інтернет-конференція молодих учених і студентів, м.Глухів, 8-10 грудня 2021 року. Глухів. 2021.С.177-178.

 

Ви тут: Головна Новини та події Участь у міжнародній інтернет-конференції наших студентів