Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ЕКСКУРСІЯ УЧНІВ IT-ШКОЛИ МІЖНАРОДНОГО ФОРМАТУ «ACADEMYHACKER» ПО ФФМІ

16 жовтня 2021 року учням IT-школи міжнародного формату «AcademyHacker» була проведена екскурсія по факультету фізики, математики та інформатики. Школярам показали читальний зал, комп’ютерні класи, сучасні фізичні лабораторії, математичні кабінети навчально-методичний центр «Планетарій» та центр новітніх освітніх технологій «USPU Ecosystem».

На базі Центру новітніх освітніх технологій «USPU Ecosystem» викладач кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук Олександр Підгорний та студент ОС «магістр» спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика) Володимир Бойко ознайомили учнів з роботою і функціональними можливостями 3D-принтера та роздрукували заздалегідь розроблену модель школярами на онлайн-платформі Tinkercad. Під час друку моделі дітям провели екскурс по зоряному небу в НВЦ «Планетарій».

IT-освіта на сьогоднішній день є досить актуальною, адже вивчення програмування допомагає дитині не тільки знайти цікаву професію в майбутньому, а й придбати корисні навички. Програмування вчить долати труднощі і працювати в команді, розвиває логічне і критичне мислення, увагу до деталей і вміння міркувати масштабно.

Школярі подякували співробітникам факультету фізики, математики та інформатики за пізнавальні екскурсії та висловили зацікавленість до вступу в Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини.

Зустріч вийшла дуже цікавою, веселою та динамічною.

 

Ви тут: Головна Новини та події ЕКСКУРСІЯ УЧНІВ IT-ШКОЛИ МІЖНАРОДНОГО ФОРМАТУ «ACADEMYHACKER» ПО ФФМІ