Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

відбулася настановча конференція з навчальної (педагогічної) практики

5 листопада 2021 року відбулася настановча конференція з навчальної (педагогічної) практики для з здобувачів вищої освіти ІІІ курсу, ІІ курсу (термін навч. 2р.10м.) та І курсу (термін навч. 1р.10м.)  ОС «бакалавр», які навчаються за освітніми програмами Середня освіта (Фізика), Середня освіта (Математика.), Середня освіта (Математика. Інформатика), Середня освіта (Інформатика), Середня освіта (Фізика. Інформатика), Середня освіта (Природничі науки).

Початком проходження практики стала настановча конференція за допомогою платформи Google Meet, в ході якої відбулася зустріч здобувачів вищої освіти із деканом факультету Тетяною Махометою, заступником декана з практичної підготовки студентів Дарією Возносименко.

Конференцію відкрила декан факультету Тетяна Махомета, яка привітала студентів та ознайомила із метою та завданнями практики, висловила сподівання на те, що в ході практики  студенти зуміють закріпити та застосувати на практиці набуті знання із педагогіки, психології та методики.

Також в ході конференції керівники груп та методисти від випускових кафедр, кафедри психології, кафедри педагогіки та освітнього менеджменту: Надія Стеценко, Лариса Ткачук, Світлана Діхтяренко, Оксана Гнатюк, Володимир Миколайко, Людмила Благодир, Леся Паршукова, Марина Декарчук, Яна Папакіна розповіли студентам про особливості навчальної (педагогічної) практики, надали методичні поради і рекомендації щодо організації кожного виду діяльності під час проходження практики, ознайомили з вимогами до оформлення звітної документації та критеріями оцінювання.

Бажаємо нашим студентам належним чином виконати програму практики, одержати задоволення від роботи з дітьми та набути належного рівня практичної підготовки!

 

Ви тут: Головна Новини та події відбулася настановча конференція з навчальної (педагогічної) практики