Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

перша онлайн-презентація здобутків та напрацювання культурно-мистецького проєкту "Диво на стіні"

28 жовтня на базі  «Центру новітніх освітніх технологій USPU Ecosystem» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася перша онлайн-презентація здобутків та напрацювання культурно-мистецького проєкту "Диво на стіні". Команда проєкту у складі: Наталія Білоус - керівник проєкту, Тетяна Поліщук - менеджер проєкту (завідувач кафедри вищої математики та методики навчання математики), Ігор Опацький - науковий консультант (кандидат історичних наук, доцент  кафедри всесвітньої історії та методик навчання), Максим Ковтанюк - консультант з технічних питань (викладач кафедри інформатики і ІКТ), Вікторія Коваль - менеджер з комунікації поділилися досвідом реалізації та напрацюваннями культурно-мистецького проєкту «Диво на стіні» із представниками професійної спільноти у сфері музейної справи, історії та туризму.
Проєкт "Диво на стіні" реалізується за підтримки Українського культурного фонду, Державної агенції розвитку туризму  у конкурсній програмі «Культура. Туризм. Регіони».

 

Ви тут: Головна Новини та події перша онлайн-презентація здобутків та напрацювання культурно-мистецького проєкту "Диво на стіні"