Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ФОТОКРОС «КОЗАЦЬКИМИ СТЕЖКАМИ»

13 жовтня 2021 року на факультеті фізики, математики та інформатики студентською радою на чолі з заступником декана з виховної роботи Інною Криворучко було організовано фотокрос «Козацькими стежками», приуроченого до Дня козацтва.

На початку заходу Інна Ігорівна розповіла учасникам правила змагання, провела жеребкування та побажала гарно і весело провести час.

У фотокросі взяли участь три команди. Змагання складалося з 5 етапів на яких учасники слухали історію про козаків та їхні пригоди, виконували завдання – робили фото та розміщували  в соціальній мережі Instagram із позначкою @ffmi_udpu та отримували оцінки на кожному етапі за активність, креативність та дружність, які фіксувались в оціночних листах команд.

Підбиваючи підсумки – команда «Отамани» (Владислав Ямковенко, Роман Діденко, Андрій Рожанський) та «Юні козаки» (Богдан Письменко, Дмитро Кравченко, Артем Ніколіч) посіли ІІ місце, команда «Козацька рада» (Володимир Осіпенко, Ярослав Бурлаков, Володимир Меркуш)  – І місце. Кожна команда отримала грамоту та солодкі подарунки.

Бажаємо всім міцного козацького здоров’я, не зупинятись на досягнутому в підкоренні нових вершин.

 

Ви тут: Головна Новини та події ФОТОКРОС «КОЗАЦЬКИМИ СТЕЖКАМИ»