Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Зустріч гарантів зі студентами магістерського рівня спеціальності 014.08 Середня освіта (Фізика)

14 вересня 2021 року відбулася зустріч здобувачів вищої освіти з гарантами освітніх програм Середня освіта (Фізика. Інформатика) та Середня освіта (Фізика. Математика) другого (магістерського) рівня вищої освіти: д.п.н., професором, завідуючим кафедрою фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук Михайлом Мартинюком та к.ф.-н., доцентом цієї ж кафедри Юлією Решітник. Зустріч відбулася у онлайн-режимі за допомогою платформи Google Meet.

Здобувачі вищої освіти ознайомились із освітніми програмами, їх змістовим наповненням; загальними, фаховими компетентностями, програмними результатами навчання, сферою працевлаштування та програмами академічної мобільності. Обговорення стосувалось також можливостей та необхідності застосовування відповідних методів навчання та викладання, що сприятимуть формуванню у здобувачів вищої освіти soft skills; перспектив підготовки здобувачів вищої освіти за дуальною формою освіти; посилення ролі неформальної освіти та впровадження механізмів визнання результатів навчання, отриманих в ній. Не залишилася поза увагою присутніх проблема поєднання навчання і досліджень під час реалізації освітніх програм відповідно до рівнів вищої освіти, спеціальності та цілей освітньої програми. Гаранти закликали студентів до написання як одноосібних статей та тез, так і спільних із науковими керівниками в ході написання магістерських робіт.

Після виступів гарантів освітніх програм зі студентами було проведено обговорення. Гаранти відповіли на запитання, що цікавили студентів.

 

Ви тут: Головна Новини та події Зустріч гарантів зі студентами магістерського рівня спеціальності 014.08 Середня освіта (Фізика)