Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ СТАРОСТАТУ У 2021-2022 Н.Р. ВІДБУЛОСЯ!

14 вересня 2021 року відбулося перше засідання старостату факультету фізики, математики та інформатики в 2021-2022 навчальному році.

На початку засідання з вітальним словом до здобувачів вищої освіти звернулася Тетяна Махомета, декан факультету фізики, математики та інформатики, доцент. Тетяна Миколаївна привітала всіх з початком навчального року, розповіла про функціонування старостату, побажала міцного здоров’я, успіхів в навчанні, невичерпної енергії у всіх починаннях та підкреслила, що студентське життя – найкраща пора, коли кожен здобувач може себе проявити в різних видах діяльності: навчальній, науковій та виховній, адже вчитель створює майбутнє країни, тому що від його праці багато в чому залежить різнобічність розвитку знань молодого покоління.

Заступник декана з навчальної роботи, доцент Марина Декарчук акцентувала увагу здобувачів щодо дотримання карантинних обмежень та заходів безпеки відповідно «Тимчасових рекомендацій щодо організації освітнього процесу в УДПУ імені Павла Тичини в період карантину зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» та вимог Постанови Головного державного санітарного лікаря України.

Заступник декана з виховної роботи Інна Криворучко розповіла, що завтра відбудуться вибори голови студентського самоврядування факультету фізики, математики та інформатики і кожен здобувач має свідомо та зважено зробити свій вибір. Також Інна Ігорівна зачитала лист від Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» щодо проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні питання методики викладання загальноосвітніх дисциплін в умовах реформування ЗФПО», в межах XXXVIII Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – День студента 2021» та лист від Управління освіти та гуманітарної політики щодо участі у відеоконкурсі «Дивовижна Умань», що проводиться з метою популяризації Умані як туристичного міста.

Старостат пройшов досить інформативно та в позитивній атмосфері.

 

Ви тут: Головна Новини та події ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ СТАРОСТАТУ У 2021-2022 Н.Р. ВІДБУЛОСЯ!