Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Екскурсія "Таємничими підземеллями Василіанського монастиря"

У межах програми заходів для адаптації першокурсників факультету фізики, математики та інформатики було проведено ряд виховних годин, круглих столів та екскурсій для того, щоб студенти краще познайомились з університетом та містом.

02 вересня 2021 року заступником декана з виховної роботи Інною Криворучко та кураторами було організовано екскурсію «Таємничими підземеллями Василіанського монастиря».

Василіанський монастир є найстарішою будівлею в місті Умань, у 2020 році йому виповнилось 255 років. З 2006 року василіанський монастир знаходиться на балансі Державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань».

Студентам дуже сподобалась екскурсія, адже екскурсоводи-ченці дуже цікаво та захоплююче розповідали про історію монастиря, життя та побут монахів і учнів в ті часи, коли він діяв.

Нам дуже приємно, що такі завзяті та цілеспрямовані студенти навчаються на факультеті фізики, математики та інформатики. Бажаємо вам, студенти-першокурсники, відмінно навчатися, розвивати свої здібності та активно брати участь в студентському житті.

 

 

Ви тут: Головна Новини та події Екскурсія "Таємничими підземеллями Василіанського монастиря"