Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

НАСТАНОВЧА НАРАДА ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

04 вересня 2021 року на факультеті фізики, математики та інформатики відбулася настановча нарада для студентів заочної форми навчання в змішаному форматі. 

З вітальним словом виступила декан факультету фізики, математики та інформатики, доцент Тетяна Махомета, яка привітала студентів з тим, що вони приєднались до фізматівської родини та ознайомила присутніх із особливостями організації освітнього процесу на факультеті, напрямками діяльності кафедр та професорсько-викладацьким складом. Також Тетяна Миколаївна показала де знаходиться на сайті факультету основна інформація стосовно освітнього процесу, а саме: графік освітнього процесу, розклад занять, розклад екзаменів, Положення про порядок вільного вибору навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти, дисципліни вільного вибору студентів тощо.

Заступник декана з впровадження ІКТ на факультеті, старший викладач кафедри інформатики і ІКТ Сергій Паршуков розповів, що освітній процес відбувається в синхронному режимі за допомогою інформаційно-освітнього середовища Moodle та сервісу відеотелефонного зв’язку Google Meet.

Заступник декана з навчальної практики, доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Дарія Возносименко розповіла про особливості проходження практики, надала методичні поради і рекомендації щодо організації кожного виду діяльності під час проходження практики.

Викладачі надали методичну допомогу студентам та відповіли на всі їхні запитання.

Нарада пройшла в хорошій, позитивній атмосфері.

 

Ви тут: Головна Новини та події НАСТАНОВЧА НАРАДА ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ