Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Святкування Дня Знань в УДПУ

День Знань – це важливий день не лише для учнів та вчителів закладів загальної середньої освіти, а й для студентів та викладачів педагогічних закладів вищої освіти, адже така пам’ятна та зворушлива мить завжди закарбовується у наших серцях.

 Урочиста музика, піднесений настрій, щирі посмішки, спалахи об’єктивів створили надзвичайно святкову атмосферу 01 вересня 2021 року на подвір’ї Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Вишикувалися першокурсники всіх факультетів, зокрема і факультету фізики, математики та інформатики на чолі з деканом, доцентом Тетяною Махометою та кураторами академічних груп.

Вітальні слова та побажання для першокурсників звучали від адміністрації університету на чолі з ректором, професором Олександром Безлюдним та почесних гостей.

Із вдячністю першокурсники сприйняли побажання ніколи не зупинятись та завжди бути впевненими у своїх силах.

Шановні студенти, ще вчора ви будували плани на своє майбутнє, обираючи професію за своїм покликанням, а уже сьогодні вам присвоюється почесний статус – студент факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Протягом цих років навчання ми будемо однією дружньою сім’єю, разом розділятимемо радощі та тривоги. І кожен день на факультеті буде надзвичайним, захоплюючим та незабутнім, тому що на вас чекає цікаве та активне життя студента-фізматівця, наповнене різноманітними навчальними, науковими, виховними та оздоровчими заходами.

Вітаємо Вас із початком нової сторінки у житті і бажаємо міцного здоров’я, успіхів в навчанні та невичерпної енергії у всіх починаннях.

Любіть обрану вами професію, вдосконалюйте свої знання, розкривайте свої таланти, прогресуйте! Адже кожному з Вас надзвичайно пощастило приєднатися до нашої великої команди і стати нащадками фізматівських традицій.

 

Ви тут: Головна Новини та події Святкування Дня Знань в УДПУ