Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ВІТАННЯ ВИПУСКНИКАМ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «БАКАЛАВР»!

Шановні випускники!

 

Від щирого серця вітаємо вас зі здобуттям диплома бакалавра ‒ це перший крок до вищої освіти, перша спроба своїх сил! Швидко пролетіли чотири роки студентського життя, наповненого радістю відкриттів і незабутніх зустрічей, а надалі вас чекає пора звершень, пора самостійності та відповідальності при прийнятті важливих рішень.

Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Ви – майбутнє нашої країни! Люди, від яких залежить, якою стане наша держава. Бажаємо вам оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії!

Кожен з вас отримав новий статус ‒ статус дипломованого фахівця. Починається час нових звершень. Бажаємо вам завжди дотримуватися золотого правила ‒ продовжувати навчання упродовж всього життя і не зупинятися. Тому, для початку, запрошуємо вас вступити до магістратури нашого університету й стати більш кваліфікованими у своїй галузі. Навчайтеся! Тільки тоді ви будете завжди успішними і затребуваними.

Нехай ваш диплом стане однією зі сходинок у кар’єрі, яка приведе до успіху, благополуччя, фінансової незалежності й самодостатності. Бажаємо, щоб кожен з вас ніколи не зупинявся на досягнутому, уявляв перед собою нові, цікаві й плідні перспективи і мав можливість та сили для їх підкорення!

Нехай Вам щастить у нових звершеннях!

 

Ви тут: Головна Новини та події ВІТАННЯ ВИПУСКНИКАМ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «БАКАЛАВР»!