Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Фізмат вітає студентів військової кафедри


Вже багато років, при університеті працює цікаве, за своїм наповненням місце, іменоване «студентським театром» або «Народним театром драми і комедії». Не всі студенти про нього знають, але мабуть кожен споживає плоди його праці. Не винятком було і свято, приурочене Дню збройних сил України, де трупа театру представила два уривки із всенародно визнаних комедій літературної творчості.

В мініатюрах, що представив студентський театр, приймали участь й студенти фізико-математичного факультету і «не зважаючи на всю тяготу їхньої професії», вони виконали це зав виграшки. Студенти фізико-математичного факультету, не тільки вивчають точні та складні науки, таланти їх багатогранні. Вони витрачають немало сил і часу, мотивуючись бажанням показати свої таланти та прославити наш факультет.

 

Мініатюри хоч і були короткі, але насичені фарбами в усіх іпостасях цього твердження. За це потрібно подякувати керівнику театру Алексеєвій Наталі Дмитрівній,  яка непокладаючи рук творить чари сценічного дійства.

Мініатюри, які мали змогу переглянути наші військові були із творів «Наталка Полтавка» і «Сватання на гончарівці», які вертали нас у світ минулого з усіма його хитрощами і гумором. За ті хвилини можна було зрозуміти всю сутність героя, не читаючи твір повністю. На диво кумедно тут осміювались ті негативні риси, які не є властивими солдату, що вказує на доречність їх місця в програмі концерту. Зі слів глядачів можна сказати,  що посмішка ще довго не зникала з їх обличчя і після закінчення концерту, а особливо одногрупники наших артистів, били приємно здивовані прихованим талантам наших фізматовців.

Отож, Студентський театр - це кузня вражень і образів, в якій плідно трудяться також і наші студенти. Ми запрошуємо всіх охочих до нас в театр

Солтусенко Іван, студент ІІІ курсу

Ви тут: Головна Новини та події Фізмат вітає студентів військової кафедри