Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА СТУДЕНТІВ ФФМІ

Студенти факультету фізики, математики та інформатики спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика) взяли участь та здобули перемогу у Міжнародному відкритому конкурсі з вебдизайну та комп’ютерної графіки, який проходив дистанційно на базі Вiнницького нацiонального технiчного унiверситету (http://webdesign.vntu.edu.ua) з 12 по 31 січня 2021 року. Міжнародний відкритий конкурс із Web-дизайну та комп’ютерної графіки серед студентів та учнів ЗВО проводиться щороку в наступних номнаціях: растрова графіка, векторна графіка, 3D графіка, 3D анімація, Flash та GIF-анімація. В конкурсі беруть участь університети, коледжі та школи в Україні та за кордоном. Мета конкурсу – підвищення рівня знань, умінь та навичок серед студентів і учнів в галузі Інтернет-технологій та комп’ютерної анімації.

Тема графічного завдання полягала в розробці графічної ілюстрації – «Любов і дружба – поруч».

Студенти факультету здобули почесні 3 місця у наступних номінаціях:

- Краща 2D-растрова графіка: Ярослав Бурлаков, студент ІІ курсу (науковий керівник: кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри інформатики і ІКТ Тетяна Бондаренко).

- Краща GIF-анімація:  Євгеній Хитрук, студент ІІ курсу (науковий керівник: кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри інформатики і ІКТ Тетяна Бондаренко).

- Кращий 2D-фотоколаж:  Анастасія Чернега, студентка IV курсу (науковий керівник: доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри інформатики і ІКТ Галина Ткачук).

Вітаємо наших студентів з перемогою та бажаємо не зупинятись на досягненому і здобувати нові вершини!!!

 

Ви тут: Головна Новини та події ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА СТУДЕНТІВ ФФМІ