Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

тиждень інформатики

Традиційно, на факультеті фізики, математики та інформатики щорічно проводяться предметні тижні, зокрема Тиждень інформатики. Даний захід є досить корисним, адже він вносить різноманітність в студентське життя та значно підвищує рівень знань студентів з інформатики.

Так, 22 лютого 2021 року на факультеті з дотриманням усіх карантинних вимог відбулося офіційне відкриття Тижня інформатики.

З урочистою промовою до студентів звернулася декан факультету фізики, математики та інформатики – Тетяна Махомета, яка привітала студентів з початком тижня інформатики та побажала продуктивного, цікавого та веселого тижня.

Викладач-стажист кафедри інформатики і ІКТ Інна Криворучко ознайомила студентів  із заходами, які будуть відбуватися протягом тижня:

  • Понеділок – П’ятниця – лотерея «Щасливчик»
  • Вівторок (23.02.21) – турнір «BinGame» (14:20 год, 311, 313 ауд.)
  • Середа (24.02.21) – міжкафедральний науково-методичний семінар «Цифрова культура педагога» (14:20 год, 318 ауд.)
  • Четвер (22.02.21) – інтерактивне відкрите заняття «Хто володіє менеджером, той володіє файлами»; олімпіада з інформатики (14:20 год, 318 ауд.)
  • П’ятниця (25.02.21) – офіційне закриття тижня інформатики, розіграш лотереї «Щасливчик», нагородження.

Завідувач кафедри інформатики і ІКТ Марія Медведєва детально розповіла про олімпіаду з інформатики, а саме: формат проведення, типи завдань та нагородження призерів олімпіади, і побажала студентам успіхів.

Бажаємо учасникам творчого запалу, наснаги та перемоги!

 

Ви тут: Головна Новини та події тиждень інформатики