Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Настановча конференція для магістрів

15 лютого на факультеті фізики, математики та інформатики проведено настановчу конференцію з виробничої (педагогічної практики) для здобувачів вищої освіти І-го та ІІ-го курсів освітнього ступеня «магістр», які навчаються за освітніми програмами: Середня освіта (Фізика. Математика), Середня освіта (Фізика. Інформатика), Середня освіта (Математика), Середня освіта (Інформатика), Середня освіта (Фізика) та Середня освіта (Природничі науки).

Зустріч методистів та керівників груп із студентами-практикантами традиційно розпочала декан факультету Тетяна Махомета. У вітальному слові вона, зокрема, зауважила, що педагогічна практика є органічною частиною навчального процесу на факультеті, важливим компонентом професійного становлення, і її результати виступають показником готовності студентів до педагогічної діяльності. На завершення промови Тетяна Махомета побажала успіхів студентам та творчої реалізації в професійній діяльності.

В ході конференцій керівники груп Сергій Терещук, Ігор Ткаченко, Леся Паршукова, Дарія Возносименко, Марина Декарчук, Сергій Паршуков, Людмила Благодир та методист з педагогіки Ірина Дзюбенко ознайомили студентів, які навчаються за різними освітніми програмами, із завданнями практики, в яких враховано особливі умови проходження практичної підготовки, вимогами до оформлення та подачі звітної документації, надали методичні рекомендації та дали відповідь на поставлені питання.

Зустріч пройшла в атмосфері взаєморозуміння та відкритості. Сподіваємось, що практична підготовка наших студентів буде результативною, незважаючи на карантинні обмеження.

 

Заступник декана

з питань практичної

підготовки студентів

Л. Благодир

 

Ви тут: Головна Новини та події Настановча конференція для магістрів