Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

У процесі педагогічної практики у студента є можливість глибше осмислити педагогічні явища і факти, закономірності і принципи навчання та виховання, оволодіти професійними уміннями, досвідом практичної діяльності.

Традиційно, на факультеті фізики, математики та інформатики розпочинається педагогічна практика з настановної конференції. Кожна така конференція є подією хвилюючою. Керівники та методисти хвилюються, щоб щось не забути із важливих аспектів проведення практики, студенти хвилюються, щоб все запам’ятати і нічого не пропустити.

В умовах дистанційного навчання вже вкотре організовується і проводиться настановча конференція на платформі Google Meet. 10 листопада відбулася зустріч здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» ІІІ курсу та ІІ (скорочений термін навчання) курсу, які навчаються за освітніми програмами: Середня освіта (Фізика), Середня освіта (Математика.), Середня освіта (Математика. Інформатика), Середня освіта (Інформатика), Середня освіта (Фізика. Інформатика), Середня освіта (Природничі науки) та Середня освіта (Фізика. Математика) із деканом факультету канд. пед. наук, доц. Тетяною Махометою, заступником декана з навчальної роботи канд. пед. наук, доц. Іриною Тягай, заступником декана з питань практичної підготовки студентів канд. пед. наук, доц. Людмилою Благодир,керівниками практики та методистами: доктором пед. наук, проф. Ігорем Ткаченко,канд. пед. наук, доц. Надією Стеценко, канд. пед. наук, доц. Мариною Декарчук, канд. псих. наук, доц. Світланою Діхтяренко, канд. пед. наук, ст.викл. Дарією Возносименко, канд. пед. наук, ст.викл. Володимиром Миколайко, викладачем Яною Ярошик,.

Традиційно розпочала конференцію декан факультету Тетяна Махомета, в своєму вступному слові вона охарактеризувала зміст навчальної (педагогічної) практики та сформулювала аспекти очікуваного практичного досвіду студентів. Людмила Благодир розповіла в загальному про методичні особливості проведення такого виду практики. Керівники практикою студентів, які вчаться за різними освітніми програмами, та методисти надали повну інформацію про завдання практики, звітну документацію та інтернет-ресурси де можна з представленою інформацією ознайомитись біль детально (зокрема на платформі Moodle). Для детального спілкування створено групи у Viber.

Загалом тривала зустріч пройшла у робочій, творчій атмосфері. На закінчення конференції відбувся обмін побажаннями міцного здоров’я, успіху та творчої наснаги.

Впевнені, що наші студенти практично переконаються у правильності вибору професії!

 

Ви тут: Головна Новини та події НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ