Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Мaйбутнi aбiтурiєнти нa фiзико-мaтематичному фaкультетi

В рамках проведення Днів відкритих дверей Інституту природничо-математичної та технологічної освіти 29 листопада відбувся черговий День відкритих дверей на фізико-математичному факультеті.

Фізико-математичний факультет започаткував гарну традицію запрошувати учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл та студентів коледжів до себе на Дні відкритих дверей. Безпосереднє «живе» спілкування дає набагато кращу можливість учням зорієнтуватися у світлі вимог вищої освіти, пройти шлях від абітурієнта до студента. Учасниками дійства «День відкритих дверей» на фізико-математичному факультеті стали випускники загальноосвітніх навчальних закладів міста Умані, Уманського району та навчальних закладів III–IV рівнів акредитації.
Відкрила захід керівник відділу кар’єрного росту та профорієнтаційної роботи − Світлана Володимирівна Цимбал-Слатвінська, яка надзвичайно цікаво та змістовно презентувала для учнів та студентів коледжів інформацію про успіхи та досягнення Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, також зупинилася на умовах вступу до вузу, звернула окремо увагу на перевагу ступеневої освіти, що особливо актуально для випускників коледжів. Продовжив її розповідь декан факультету – Ткаченко Ігор Анатолійович, який детально охарактеризував різнобічну життєдіяльність факультету. Разом із заступником декана з виховної роботи – Жмуд Оксаною Василівною, окремо висвітив студентське життя. Адже студентське життя на фізико-математичному це не лише навчання. Таланти наших студентів відомі далеко за межами нашого факультету: ми маємо спортсменів з різних видів спорту, співаків і танцюристів, талановитих артистів театрального та гумористичного жанрів. Щиро і з величезним захопленням розповідали про університет та факультет й студенти молодших курсів фізико-математичного факультету, зокрема Шуляк Андрій – студент ІІ курсу.
В рамках зустрічі були проведені також цікаві демонстрації фізичних дослідів у лабораторіях оптики, механіки, електрики та магнетизму. У комп’ютерних класах − продемонстровані авторські студентські портфоліо, майстер-клас з мультимедійною дошкою. Справжнє захоплення викликала у відвідувачів лабораторія сферичної астрономії НВЦ «Планетарій».
Сподіваємось, що такі зустрічі стануть доброю традицією. А всіх бажаючих запрошуємо до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, зокрема на фізико-математичний факультет, вже на загальноуніверситетський День відкритих дверей, який відбудеться 24 січня 2014 року.

Ви тут: Головна Новини та події Мaйбутнi aбiтурiєнти нa фiзико-мaтематичному фaкультетi