Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ВІДНОВИЛИ РОБОТУ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ

    Одним із найважливіших показників якості фахової підготовки сучасного вчителя є рівень сформованості його здатності до неперервного професійного самовдосконалення шляхом самоосвіти. Тому в освітньому  процесі повинен передбачатися розвиток особистості фахівця, спрямований на активне та конструктивне входження його у сучасні суспільні процеси та досягнення високого рівня самореалізації. Курси підвищення кваліфікації педагогічних кадрів – найважливіша форма навчання, за якою забезпечується взаємодія всіх складових системи неперервної педагогічної освіти, розкриваються слухачам шляхи використання теоретичних знань у їхній практичній діяльності з метою удосконалення професійної майстерності.
     На факультеті фізики, математики та інформатики відновили роботу 150 годинні курси підвищення кваліфікації вчителів математики закладів загальної середньої освіти та викладачів коледжів. Освітній процес розпочали викладачі кафедри вищої математики та методики навчання математики.
    Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри Людмила Благодир здійснила аналіз типових математичних помилок учнів під час виконання моніторингових завдань, розкрила психолого-педагогічні причини цих помилок та запропонувала методичні основи організації і проведення превентивної діяльності з попередження помилок під час вивчення алгебри.
    Кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри Дарія Возносименко ознайомила слухачів із проблемою компетентнісного підходу в навчанні математики, а саме із реалізацією наскрізних ліній ключових компетентностей у підручниках з математики.
     Заняття проходили у атмосфері творчої співпраці та взаєморозуміння.
 
 
Ви тут: Головна Новини та події ВІДНОВИЛИ РОБОТУ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ