Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Онлайн-нарада зі студентами І року навчання ОС «Магістр»

16 вересня 2020 року на факультеті фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася перша у 2020-2021 н.р. нарада із студентами денної форми першого року навчання освітнього ступеня «Магістр» за допомогою платформи Google Meet. Засідання відкрила декан факультету Тетяна Махомета, яка привітала студентів з тим, що вони є студентами ФФМІ та ознайомила присутніх із особливостями організації освітнього процесу, напрямками діяльності кафедр та професорсько-викладацьким складом факультету.

Заступник декана з навчальної роботи  Ірина Тягай повідомила присутнім про графік освітнього процесу та ознайомила їх з розкладом занять на факультеті, продемонструвавши електронний розклад на офіційному сайті.  

Декан наголосила, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів №641 від 22 липня 2020 р. «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та до рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Черкаської обласної державної адміністрації (протокол № 38 від 4 вересня 2020 р.), рішення виконавчого комітету Уманської міської ради № 331 від 8 вересня 2020 року навчання для відбуватиметься в дистанційному режимі з 15 вересня до 23 вересня 2020 р. З особливостями онлайн-навчання студентів та основними правилами роботи з різними дистанційними платформами, які використовуються на факультеті фізики, математики та інформатики детально ознайомив заступник декана з впровадження інформаційно-комунікаційних технологій Сергій Паршуков.

Крім того, під час зустрічі Тетяна Махомета ознайомила студентів з «Положенням про порядок вільного вибору навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини», переліком вибіркових дисциплін, процедурою вибору і термінами здійснення запису відповідно до розпорядження №8 від 03.09.2020р. «Про організацію вільного вибору навчальних дисциплін».

По завершенню зустрічі студенти мали можливість отримати відповіді на усі поставленні ними запитання.

 

Ви тут: Головна Новини та події Онлайн-нарада зі студентами І року навчання ОС «Магістр»