Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Перші батьківські збори для батьків першокурсників

Днями на факультеті фізики, математики та інформатики відбулися перші батьківські збори, на яких були присутні батьки та вступники 2020 року.

Декан факультету Тетяна Махомета привітала студентів з тим, що вони приєднались до «фіз-матівської родини» та ознайомила присутніх із особливостями організації освітнього процесу на ФФМІ, напрямками діяльності кафедр та професорсько-викладацьким складом факультету. Звертаючись до батьків, декан розповіла про особливості адаптації студентів першого курсу до навчання в університеті.

Заступник декана з навчальної роботи Ірина Тягай повідомила присутнім про графік освітнього процесу, про умови отримання стипендій, особливості системи оцінювання в університеті та ознайомила з розкладом занять на факультеті.

Було розглянуто особливості начального процесу та труднощі, з якими можуть зустрітись студенти-першокурсники під час адаптаційного та дистанційного періоду навчання.

Під час виступу заступник декана з виховної роботи Яна Ярошик закцентувала увагу на виховній роботі, яка проводиться на факультеті та розповіла про можливості реалізації студентської діяльності у позанавчальний час. Демонструючи світлини яскравого та цікавого життя фіз-матівців, вона показала на скільки насичене дозвілля студентів в позааудиторний час. І навіть COVID-19 не стане на перепоні виховної роботи, адже, разом зі студентською радою, уже зараз, дистанційно організовуються різноманітні челенджи, квести та розважальні заходи.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів №641 від 22 липня 2020 р. «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та до рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Черкаської обласної державної адміністрації (протокол № 38 від 4 вересня 2020 р.), рішення виконавчого комітету Уманської міської ради № 331 від 8 вересня 2020 року навчання для першокурсників відбуватиметься в дистанційному режимі з 15 вересня до 23 вересня 2020 р. Тому, з особливостями онлайн-навчання студентів та основними правилами роботи з різними дистанційними платформами, які використовуються на факультеті фізики, математики та інформатики детально ознайомив заступник декана з впровадження інформаційно-комунікаційних технологій Сергій Паршуков.

Куратори груп Олександр Підгорний, Сергій Рудницький та Віра Колмакова  надавали вичерпну відповідь на численні запитання батьків та студентів, пов’язані з різними аспектами університетського життя.

Атмосфера зустрічі була сприятливою, батьки і викладачі висловили взаємне сподівання на подальшу співпрацю та на легку адаптацію першокурсників.

Бажаємо усім студентам міцного здоров’я та успішного навчання!

 

 

Ви тут: Головна Новини та події Перші батьківські збори для батьків першокурсників