Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Виховна робота теж може бути дистанційною

 

Під час дистанційного навчання викладачі факультету фізики, математики та інформатики роблять усе для того, щоб студенти якісно засвоїли лекційний матеріал. Однак в умовах карантину не менш актуальною залишається і виховна робота, яка продовжується на факультеті в онлайн-режимі.

Так, щовівторка студенти 33 та 43а груп спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика) спілкуються зі своїм куратором Тетяною Бондаренко в режимі онлайн. Під час таких зустрічей обговорюються різні питання, зокрема організаційні питання, порядок проведення онлайн-лекцій, виконання самостійної та індивідуальної роботи.

Тетяна Володимирівна на годинах спілкування наголошує студентам про  важливості виконання всіх рекомендованих медичними працівниками заходів щодо уникнення зараження вірусом COVID-19, серед яких: самоізоляція, дезінфекція приміщень та поверхонь, обов’язкове використання засобів індивідуального захисту, дотримання соціальної дистанції, а найважливіше для кожного в цей період – залишатися вдома, зберігати спокій, бути позитивно налаштованим.

Уже всі студенти дуже хочуть повернутися в університет та до звичного режиму навчання.

Будьте здорові та до зустрічі на факультеті фізики, математики та інформатики!

 

 

Ви тут: Головна Новини та події Виховна робота теж може бути дистанційною