Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

НА ФАКУЛЬТЕТІ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ СТАРТУВАЛА ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2020

З 1 серпня розпочався перший етап вступної кампанії – реєстрація електронних кабінетів для осіб, які вступають в заклади вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти за результатами ЗНО.

 

 Надалі вступна кампанія триватиме у такому форматі: з 13 по 22 серпня вступники подаватимуть електронні заяви, відтак, з 22 по 27 серпня Єдина база опрацьовуватиме  їх, і не пізніше 12 години 27 серпня відбудеться оприлюднення рейтингового списку вступників за кошти державного бюджету. Щасливчики, яким в  електронні кабінети прийде повідомлення, що вони рекомендовані на бюджетні спеціальності, мають виконати вимоги до зарахування до 18 години 31 серпня, надавши у заклад вищої освіти оригінали документів. Зарахування вступників за державним замовленням  проводитиметься 5 вересня, відтак почергово триватиме зарахування інших категорій.

    Прийом заяв та документів для вступу за освітнім ступенем «Магістр» відбудеться з 10 серпня по 22 серпня до 17 год. 00 хв. Проведення фахових вступних випробувань буде здійснено з 25 серпня по 31 серпня, та не пізніше 12:00 години 2 вересня 2020 року буде оприлюднено списки осіб, рекомендованих до зарахування з повідомленням про отримання чи неотримання ними права здобувати вищу освіту за державним або регіональним замовленням.

    Детальну інформацію про перелік освітніх ступенів та спеціальностей факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання, перелік конкурсних предметів у сертифікаті УЦОЯО, вступні іспити із задоволенням нададуть Вам: декан факультету фізики, математики та інформатики Тетяна Махомета, заступник декана з навчальної роботи (відповідальний секретар вибіркової приймальної комісії) Ірина Тягай, заступник відповідального  секретаря вибіркової приймальної комісії Інна Криворучко,  координатор з профорієнтаційної роботи Леся Паршукова, технічні секретарі приймальної комісії: Марія Медведєва, Олександр Підгорний, Максим Ковтанюк та Віталій Дубовик.

    Приймальна комісія факультету фізики, математики та інформатики УДПУ імені Павла Тичини працює щодня за адресою: м. Умань, вул. Садова, 28, новий корпус університету. Тел. для довідок: (063)5677602; (097)7128554; (066)4539349.

    Графік роботи приймальної комісії:

  • Понеділок – п’ятниця з 8:00 до 17:00
  • Субота – з 8:00 до 16:00
  • Неділя – з 8:00 до 12:00

Тож, шановні вступники, ми чекаємо на Вас!

Ви тут: Головна Новини та події НА ФАКУЛЬТЕТІ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ СТАРТУВАЛА ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2020