Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Відгук студентки про роботу в Лижній школі Буковелю

Буковель, назавжди в моєму серці!

Я дуже люблю відкривати щось нове для себе: нові міста, країни, море і гори. І от в минулому році ми з моїми друзями з університету відправились в захоплюючу подорож, яка буде у моєму серці і думках завжди. Наша мандрівка відбулася зимою, ми відправилися в саме серце Карпат - гірськолижний курорт Буковель.

На нас чекали гори, які підкорили нас, а ми їх. Про що можна ще мріяти, жити в серці Карпат і працювати в колі великої дружньої сім’ї лижної школи Буковелю, кожного ранку прокидатися щасливим і збиратися на роботу мрії. Одягати лижі і о 8:30 підніматися підйомником на саму верхівку гори, подумки уже відчувати, як розкатуєш ідеальний ранковий вельвет. Заплющити очі вдихнути свіже карпатське повітря і віддатися відчуттям, які охоплюють кожного завзятого лижника чи сноубордиста під час спуску по трасі.
Що сказати, це просто справжня зимова казка, в яку ми студенти нашого факультету потрапили.
Це є надзвичайно класний досвід. Кожного дня ми спілкувалися з сотнями нових людей, нас оточували тисячі початківців чи досвідчених лижників і сноубордистів. За невиликий період часу ми розвинули не тільки свої комунікабельні здібності, а і покращили навики катання на лижах. Кожного дня ми вчили і вчилися самі, переймали досвід у старших інструкторів і передавали досвід людям, які приїхали навчитися кататися, покращити навики катання чи просто розкатати траси, побачити і відчути всю красу гір і природи навколо нас.
Кажуть, що Буковель поєднує людей.. І це правда, тому що всі хто туди їде, знаходить там незліченну кількість класних людей, знайомих, друзів, або коханих. І повертається з величезною кількістю незабутніх вражень та емоцій, а ще з більшою кількістю фото в галереї.
Я щаслива, що є частиною Лижної школи Буковель.
Я дякую улюбленому факультету фізики, математики та інформатики, що дали таку можливість нам молодим, незалежним, відкритим до нових вражень і відкриттів, власного розвитку - особистостей, ви дали початок тому, що кожен з нас досягнув.

Своїми враженнями поділилася студентка ІІІ курсу Світлана Дзяловська.

 

Ви тут: Головна Новини та події Відгук студентки про роботу в Лижній школі Буковелю