Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

НА ФФМІ ВІДБУВСЯ ЧЕРГОВИЙ ТРЕНІНГ З РОЗВИТКУ SOFT SKILLS

3 березня 2020 року для студентів факультету фізики, математики та інформатики відбувся черговий тренінг з розвитку soft skills. Мета заходу – розвинути навички ефективного спілкування, активізувати механізми самопізнання і самовираження.

На початку даного заходу тренер, кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Тягай, разом зі студентами визначила, які навички належать до hard skills, а які до soft skills, проаналізувала важливість кожного блоку та стадії їх розвитку.

Тренінг був спрямований на формування у студентів самопізнання з метою подальшого самовдосконалення рівня самооцінки та впевненості в собі, активізації мотивації до успіху за допомогою ефективних практичних вправ, які можна відразу втілити в життя, розуміння життєвих цілей, усвідомлення труднощів, активізацію навичок самоаналізу, рефлексії та подолання можливих психологічних бар’єрів, які заважають повноцінному самовираженню та саморозвитку.

Формат тренінгу передбачав активну участь у виконанні практичних вправ та завдань, роботу в міні-групах, аналіз та обговорення відеоматеріалів, обмін досвідом між учасниками заходу.

В аудиторії панувала дружня та творча атмосфера.

 

Ви тут: Головна Новини та події НА ФФМІ ВІДБУВСЯ ЧЕРГОВИЙ ТРЕНІНГ З РОЗВИТКУ SOFT SKILLS