Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

НА ФФМІ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ ПО ВПРОВАДЖЕННЮ Е-ПІДРУЧНИКІВ В ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС

28 лютого 2020 року відбувся семінар ради молодих науковців факультету «Особливості впровадження е-підручників в освітній процес».

Мета даного заходу – ознайомити учасників семінару з особливостями впровадження е-підручників в освітній процес, їх типами та етапами розробки. З вітальним словом до учасників заходу звернулася голова Ради молодих науковців факультету, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Ірина Тягай, яка наголосила на важливості теми семінару і підкреслила, що проблема розроблення та впровадження е-підручників гостро постала в останні роки. Головним доповідачем семінару був викладач кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Сергій Декарчук.

Семінар проходив у теплій дружній атмосфері, усі учасники мали змогу висловити свої думки щодо особливостей впровадження е-підручників в освітній процес. Молоді науковці факультету, обговоривши переваги використання електронних підручників у процесі підготовки майбутніх учителів, вирішили у березні провести майстер-клас щодо створення е-підручників. Запрошуємо усіх, кого цікавить процес створення електронних дидактичних матеріалів приєднатись до нашого майстер-класу! Тож усі хто зацікавився даним заходом закликаємо слідкувати за анонсами факультету фізики, математики та інформатики!

 

 

Ви тут: Головна Новини та події НА ФФМІ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ ПО ВПРОВАДЖЕННЮ Е-ПІДРУЧНИКІВ В ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС