Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з інформатики

На кафедрі інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій 20 лютого 2020 року був проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з інформатики для студентів І – ІІІ курсів.

За завданнями олімпіади учасники мали продемонструвати вміння використовувати стандартні додатки Microsoft Office для розв’язування нестандартних завдань. Максимальний бал (100 балів) студенти могли одержати за коректне розв’язання трьох завдань: одне завдання на створення комп’ютерної презентації (50 балів), друге – на опрацювання текстових документів (20 балів), третє  – на опрацювання електронних таблиць (30 балів).

Для вирішення кожного з 3-х завдань учасник мав право використовувати тільки відповідно завданню програмний засіб і його можливості.

По завершенню олімпіади, члени журі, за результатами виконаних завдань обрали наступних переможців: Діденко Роман (ІІІ місце), Осіпенко Володимир (ІІ місце), Рожанський Андрій (ІІ місце), Дмитро Максюта (І місце).

Переможці будуть представляти наш ЗВО у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Інформатика» для студентів закладів вищої освіти, що буде проходити 21–23 квітня 2020 року в Національному аерокосмічному університеті ім. М.Є. Жуковського «ХАІ».

Побажаємо нашим учасникам подальших звершень і звичайно перемоги!

 

Ви тут: Головна Новини та події проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з інформатики