Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Григорій Сковорода – велична постать XVIII століття


У понеділок, 18 листопада о 1420 в 216 аудиторії на фізико-математичному факультеті відбувся науково-виховний захід на тему: «Григорій Сковорода – велична постать XVIII століття». Були запрошені студенти, викладачі, а також працівники бібліотеки.

Відкрили захід ведучі, студенти IV курсу – Кучерук Ірина і Стус Аліна, які на протязі усього заходу розповідали присутнім про всемогутнє слово і «філософію серця» Григорія Савича Сковороди. Активну участь у дійстві взяли студенти I та ІІ курсів, зокрема Лукашенко Юлія, Мачок Олександр, Прохорова Людмила, Прохорова Любов, Рудик Юлія, Білозор Вікторія, Куріч Анастасія та Мазурок Анна. Студенти, поринувши у сиву давнину XVIII століття, зачитували крилаті вислови та приказки, декламували вірші, розповідали цікаву інформацію про життєвий і творчий шлях Григорія Сковороди. Цікаво та захоплено пройшли змагання з розшифрування піктограм, в яких були закодовані крилаті вислови філософа.


На завершення науково-виховного заходу Годованюк Тетяна Леонідівна, кандидат педагогічних наук, доцент побажала студентам взяти за приклад для наслідування життєві позиції видатного українського просвітителя - Григорія Сковороди.

Ви тут: Головна Новини та події Григорій Сковорода – велична постать XVIII століття